Logiq E9

A Logiq E9 a vezető ultrahang készülékünk, amely hasi, vaszkuláris, szülészeti, nőgyógyászati, kardiológiai, újszülött, gyermekgyógyászati, urológiai, kis- és felületi szervi, transzkraniális és egyéb vizsgálatokra lett tervezve. 

 

A Logiq E9 az alábbi területeteken nyújt kiemelkedő teljesítményt:

  • Kivételesen kiváló képminőséget ér le a CrossXBeam, az SRI-HD, a kódolt képalkotási technikák és a fejlett E-szériás vizsgálófejek által.
  • Raw data (nyers ultrahang adat) – a GE innovatív technológiáját, amely az eredeti vizsgálat alatt használt beállítási lehetőségekkel megegyező módon teszi lehetővé a tárolt képek virtuális újrafelvételét.
  • A hatékonysági funkciók – a Vizsgálati Asszisztenst és az Automatikus Optimalizálást beleértve – lehetővé teszi a Logiq E9 felhasználóknak, hogy maximalizálják a vizsgálati hatékonyságot. Az ergonómiai jellemzők, a nagy teljesítőképességű kezelőfelülettel, a hajlékony monitorkarral és a rendkívül könnyű vizsgálófejekkel az egyik legergonomikusabb ultrahang készülékké teszik a Logiq E9-t.
  • Agilis Akusztikus Architektúra – a GE innovatív, szabadalmaztatott, modell-alapú technológiája, amely nagy számítógépes teljesítményt, egyszerű képalkotást, rugalmas napi rutinmunkát és termékfejlesztési képességet kínál.

 

LOGIQ-E9--XDclear--13

Vélemény, hozzászólás?