Használt készülékek

FELÚJÍTOTT ULTRAHANG – MINTHA ÚJ LENNE

Mivel az ultrahangos képalkotás iránti kereslet folyamatosan növekszik, a használt ultrahang gépek fontos szerepet játszanak a felmerülő igények költséghatékony megoldásában. A mi használt ultrahang programunk biztosítja Önt afelől, hogy a minőséget tekintve olyan élvonalbeli GE ultrahang márkákhoz jut hozzá, mint a Voluson, a Logiq és a Vivid készülékek.

Miért vásárolna használt ultrahangot?

Minden GE által hitelesített használt készülék eredeti GE alkatrészekkel felújított, valamint tartalmazzák az összes kötelező szoftverfrissítést. Teljes rendszerellenőrzésen mennek keresztül a minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság érdekében – mindegyik eljárás az ún. ’Six Sagma’ módszertanon alapszik. A széles körűen és teljes mértékben dokumentált folyamat biztosítja, hogy minden ellenőrzött rendszer technikailag és kozmetikailag olyan legyen, mint egy új eszköz – csak egyértelmű árbeli előnyökkel.

Még többet adunk

A GE Healthcare-nél történő használt ultrahang készülék vásárlása esetén személyre szabhatja a rendszert (opcionális szoftver, vizsgálófejek és perifériák) az Ön képalkotó igényeinek megfelelően. Továbbá az alábbi lehetőségeket kínáljuk mindegyik készülékünkhöz:

  • Oktatási támogatás
  • 6 hónapos alapgarancia vagy adott esetben kiterjesztett garancia
  • Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
  • Finanszírozás – az Ön igényeinek megfelelően

Amennyiben felújított GE ultrahang készülék vásárlása mellett dönt, olyan partnerre tesz szert, aki minden e területen szerzett tudásával és tapasztalatával támogatni fogja Önt. És azt kapja, amire szüksége van – egy olcsóbb megoldást, amely azonban ugyanúgy néz ki és ugyanúgy teljesít, mint egy új ultrahang készülék.

Nem találta még meg az Önnek megfelelő készüléket? Az alábbi rendszerek állnak jelenleg rendelkezésre:

Vélemény, hozzászólás?