Logiq e BT09 – BT12

 Termékleírás

A LOGIQ e megadja a lehetőséget az orvosoknak, hogy a rutin ultrahang vizsgálatokról a magas szintű ultrahang vizsgálatokra lépjenek. A GE Healthcare-nek ez a vezető kompakt készüléke általános képalkotásra, ízületi vizsgálatokra, aneszteziológiára, intervencióra, sürgősségi és életmentő beavatkozások segítésére lett tervezve. A magas szintű technológiák kiterjedt választéka segíti a páciensek széles körének vizsgálatát, a felületi vizsgálatoktól a dinamikus vagy mélyrétegi vizsgálatokig.

A Logiq e kimagaslik a következő területeken:

Elképesztően pontos anatómiai ábrázolás:

A szöveti differenciálás a szabadalmaztatott képalkotási technológiánkból és a rendkívül magas frekvenciájú L8-18i-RS vizsgálófej alkalmazásából adódik. Ez segíti Önt nagyon kis anatómiai változások, minimális mennyiségű folyadék és kis képletek felismerésében. A Power Doppler (PDI) érzékeli a lassú véráramlásokat mind a kis, mind a nagy erekben. A B-kép döntés (steer) a tűfelismeréssel pontos és részletes anatómiai képet, tű- és mozgás megjelenítést szolgáltat color és Power Doppler üzemmódokban is.

Precíziós eszközök:

A páciens nyomon követési funkció automatikusan beállítja az összes képalkotási paramétert úgy, hogy azonos legyen az előző vizsgálatnál használt paraméterekkel. Ez segíti Önt a technikai következetességben, amikor a páciens állapotát, terápiáját és progresszióját monitorozza az idő függvényében. A color és PDI kvantifikáció segíti Önt egy specifikus területen a véráramlás mennyiségének értékelésére, segítve ezzel a diagnózist és a monitorozást. Az összes többi magas szintű alkalmazási lehetőség, mint a szimultán osztott képernyős ábrázolás, a LogiqView panoráma képalkotás és a nyers ultrahangadat-feldolgozás intuitív használhatóságú.

Az egyszerűség hatékonyságot biztosít – alakítsa a készüléket az igényei szerint:

Több időt tud tölteni a páciensre, és nem a készülékre figyelve. A készülék szakértők által optimalizált, felhasználásra kész képbeállításokkal van szállítva. Az automatikus képoptimalizálás segít a képminőség egy gombnyomással történő gyors beállításában.  A készülék személyre szabásánál rugalmasan finomhangolhatja a készüléket az összes üzemmódban és elmentheti a beállításokat. Akár nyolc saját beállítást is készíthet anatómiai részenként, vizsgálatonként vagy a vizsgáló orvosok szerint. A készülék gyors személyre szabásához válassza ki csak azokat a funkciókat, amelyekre az Ön klinikáján szükség van. Mindezek mellett a hatékony adatkezelés és hálózati kapcsolódás a dokumentálást egyszerűsíti mind vezetékes, mind vezeték nélküli hálózati kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?