Logiq S8

Nagyszerű képalkotás a klinikai megbízhatóság növelése érdekében:

Az Agile akusztikus technológiát beemeltük a Logiq* S8 S-Agile architektúrájába. Az újonnan kibővített E-széria vizsgálófejeivel kombinálva, beleértve a speciális biopsziás és a 3D/4D vizsgálófejeket is, az S-Agile technológia nagyszerű képalkotási minőséget biztosít a klinikai alkalmazások – úgymint hasi, ízületi, kis szervi, emlő, vaszkuláris, szülészeti/nőgyógyászati, kardiológiai stb. – széles skáláján.

Funkciók, amelyek további képalkotási lehetőségeket tesznek elérhetővé:

  • B-Flow* – valódi hemodinamikai áramlás megjelenítése a Doppler korlátai nélkül, így növelve a klinikai megbízhatóságot az érrendszeri vizsgálatok során.
  • Contrast Enhanced Ultrasound (CEUS)† – a kontrasztkiemelő képalkotás nyers adat TIC kavantifikációt foglal magában, valamint beállítások egész sorát, melyek segítségével kiváló kontrasztanyagos felbontást érhetünk el; érzékenység és penetráció a különböző klinikai alkalmazásokban.
  • Elasztográfia csomag – alkalmazások széles tárháza, valamint olyan jellemzőkkel növeli a klinikai megbízhatóságot, mint az E-Index és a Q-Analízis, melyek a GE kizárólagos nyers adat feldolgozására épülnek.
  • 2D PDI/CFM kvantifikáció – a diagnosztikus és a terápiás lehetőségek bővítésére.

Egyszerűsített munkafolyamat a produktivitás és a képalkotási kényelem növelése érdekében:

Összehasonlító asszisztens – lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerűen visszanyerje a korábbi vizsgálati eredményt, és azt megosztott képernyőn figyelje az aktuális vizsgálat mellett. Ez lehetővé teszi a korábbi nézetek és a szkennelési paraméterek megismétlését, ezzel elősegítve a következetességet és a megbízható elemzést.

Automatikus mérési eszközök – segítenek leegyszerűsíteni az intenzív vizsgálatokat, úgymint az emlő, a kardiológiai, a vaszkuláris és a nőgyógyászati méréseket. A felhasználó által beállítható mérések könnyedén szerkeszthetőek.

Programcsomag emlő- és pajzsmirigyvizsgálatokra – lehetővé teszi az anatómiák gyors és magabiztos felcímkézését, mérését és leírását, valamint DICOM® SR kompatibilis összefoglalót is biztosít.

Vizsgálati asszisztens – segít növelni a vizsgálatok konzisztenciáját és hatékonyságát a billentyűleütések számának csökkentésével.

Automatikus optimalizálás – kiváló képminőség és a spektrális Doppler optimalizálása egyetlen gombnyomással.

Eszközök, melyek hatékonyabbá teszik a munkavégzést:

GE nyers adat – különböző képfeldolgozási lehetőségeket biztosít a vizsgálat befejeztével, mellyel időt takaríthat meg és növelheti a munkavégzést.

Power Assistant – biztosítja a rendszer akkumulátorát a szállítás során, így csökkentve 90 %-kal a rendszer leállási és újraindulási idejét.

Az Ön igényeinek megfelelően állítható, így segítve a klinikai követelményeknek történő megfelelést

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük Önt a mindennapi kihívások során új programok kialakításával, alkalmazásaink flexibilitásával és olyan megoldások keresésével, amelyek valóban kielégítik az Ön igényeit. Olyan különböző szolgáltatási és finanszírozási megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek megfelelnek költségvetési céljainak. Mivel az oktatás mellett is nagyon elköteleződtünk, oktatási lehetőségek széles skáláját is kínáljuk. Ide tartozik többek között a tudományos tantermi képzés, az online oktatás, a LOGIQ Felhasználói Napok, a Meet the Experts workshopok és számos további testre szabott lehetőség. A LOGIQ Klub, a LOGIQ Felhasználói Közösség egyszerű hozzáférést tesz lehetővé az oktatáshoz, videós oktatás, alkalmazási tippek és újdonságok stb. formájában.

A Logiq S8 ultrahang készülék kiváló betegellátást tesz lehetővé. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy nagyszerű képminőséget és egyszerűsített munkafolyamatot biztosítsunk egy olyan rendszer keretében, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek, így segítve a döntéshozatalokat és a klinikai megbízhatóságot.

Korszerű archiválás és leletkészítés

A Logiq S8 készülék robosztus DICOM kapcsolatot biztosít és kompatibilis a legtöbb képalkotó IT megoldással. Ez a kapcsolódás lehetővé teszi a képek egy központi helyre történő mentését, valamint más képalkotó mód melletti megtekintését. A ViewPoint* 6-tal, a GE leletkészítő és képkezelő megoldásával a felhasználók PACS-hoz vagy EMR-hez is tudnak csatlakozni az átfogó adattárolás érdekében.

Képfeldolgozás könnyedén

  • Teljes mértékben állítható műszerkocsi és sík képernyő
  • A sima kerékrendszernek köszönhetően a készülék könnyedén átgurul szőnyegen vagy kemény felületen, zárt térben is könnyű a manőverezés
  • Négy aktív tüske nélküli és egy inaktív nyílás teszi még kényelmesebbé a munkavégzést a különböző alkalmazások során
  • A kezelőfelület mindkét oldalán található vizsgálófejtartó, melyek így könnyen elérhetőek
  • A nagy érintőképernyő segítségével könnyen testre szabhatja a beállításokat és parancsokat preferenciái szerint

A korszerű és innovatív kialakítás nem elég, a kivételesen egyszerű használatot és a felhasználói kényelmet is támogatni kell. A Logiq S8 ultrahang készülék hihetetlen vizsgálati kényelmet biztosít, és funkciói a felhasználók igényeinek megfelelően lettek kialakítva.

Vélemény, hozzászólás?