Vivid E9

 

Felgyorsított térfogati ultrahang architektúra

A GE egyedülálló, szabadalmaztatott sugárformáló technológiája kivételes teljesítményt szavatol. Mind koherens, mind harmonikus jelfeldolgozást használva a készülék nagy jelfeldolgozó sebességet, egyszerű képmegjelenítést, rugalmas vizsgálati folyamatokat és továbbfejleszthetőséget biztosít.

 

A Vivid E9 az alábbi területeken emelkedik ki:

  • Kiváló képminőség a felgyorsított térfogati ultrahang architektúra, az ultrafelbontású képtisztító, az ultrafelbontású szemcsésségcsökkentő eljárások, a valós idejű nagyfelbontású képalkotás és a D-szériás vizsgálófejek által.
  • Egyszerűen használható funkciók teszik a Vivid E9-et az egyik leghatékonyabb kardiovaszkuláris készülékké – beleértve ebbe például a Továbbfejlesztett 4D Kvantifikációs Csomagot, a Stress Echót, az AFI mérési csomagot (kivéve a háromsíkú AFI-t) és a Vizsgálati Asszisztens programot.
  • Az ergonómia rendkívül könnyen mozgatható, a felhasználók által kedvelt kialakítást jelent, elektronikusan állítható magasságú kezelőfelülettel és külön alfanumerikus billentyűzettel, rugalmas LCD monitorkarral és nagyon könnyű vizsgálófejekkel, amelyek az egyik legergonomikusabb kardiovaszkuláris készülékké teszik a készüléket.
  • A True Scan Raw Data a GE innovatív technológiája, amely az archivált képek széleskörű feldolgozását teszi lehetővé az eredeti vizsgálatnál használt paraméterállítások és kvantifikációs eszközök nagy részének használatát lehetővé téve.

Vélemény, hozzászólás?