Vivid S6

Termékismertetés

A Vivid S6 egy nagy teljesítményű ultrahang diagnosztikai készülék kardiovaszkuláris és többfunkciós alkalmazásokra. A készülék ergonomikus kialakítású, kiváló képminőséggel, fejlett csatlakoztatási lehetőségekkel, hatékonyságnövelő eszközökkel és fejlett technológiai megoldásokkal rendelkezik. A Vivid készülékcsaláddal való kompatibilitása nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé az ultrahang laboratórium kialakításánál és költséghatékony fejlesztési lehetőségeket kínál. Élvezze a kiváló színvonalú ellátási lehetőséget, a megnövekedett diagnosztikai biztonságot és a magas fokú hatékonyságot.

A rendszer architektúra

A Vivid S6 a TruScan architektúrára – amely közös minden GE ultrahangrendszerben –, az EchoPac számítógépes munkaállomásra és programra, valamint hálózati alkalmazásokra épül. A készüléket egy szoftvervezérelt számítógép alapú kiépítés, nyers ultrahangadat-tárolás egyedi utófeldolgozási lehetőségekkel, problémamentes csatlakoztathatóság DICOM hálózatokhoz, és a GE kardiovaszkuláris készülékeivel való kompatibilitás jellemzi.

Az innovatív eszközök fejlett csatlakoztatási lehetőségeket, távolból történő megfigyelés és konzultáció lehetőségét kínálják a magas fokú hatékonyság és az ellátás egységesítése érdekében.

 

Kódolt harmonikus képalkotás 

Kiváló képminőséget biztosít még a nehezen vizsgálható pácienseknél is.