Vscan Extended

A Vscan Extended egy általános célú diagnosztikai képalkotó eszköz, amely lehetővé teszi a képzett egészségügyi szakemberek számára az anatómiai struktúrák és a folyadékok megjelenítését, mérést.

Zsebmérete hordozhatóságot és egyszerű felhasználói felületet biztosít, amely egyszerre alkalmas vizsgálatra és képzésre. Az információ általános és fókuszált felmérésre is használható, valamint diagnosztikai célból más orvosi adatokkal együtt is használható rutin megfigyeléskor és értékeléskor, felnőtt és gyermek páciensek esetén egyaránt. A Vscan Extended eljárási útmutatásra is alkalmas. Az otthoni egészségügyi ellátás követelményeinek szintén megfelel.

A Vscan Extended 2 vizsgálófej konfigurációval érhető el – szektor vagy kettős (dual) vizsgálófejjel, amely integrálja a szektor és lineáris transzdúcereket.

 

A Vscan Extended 3 csatlakozási konfigurációval érhető el:

  • USB konfiguráció, amely lehetővé teszi a képek és videók transzferét számítógépre USB kábelen keresztül
  • Wi-Fi hozzáférés, amely magában foglalja az USB funkciókat, valamint hozzáadja a vezeték nélküli képimportálás lehetőségét a megosztott Windowsâ mappákba, továbbá a vezetéknélküli hozzáférést biztosít a GE piactérhez, ahonnan Vscan applikációk tölthetők le és installálhatók
  • A DICOM konfiguráció magában foglalja az USB és Wi-Fi hozzáférés funkciókat, valamint lehetővé teszi a vezetéknélküli kommunikációt a DICOM szerverekkel

A Vscan Extended felhasználóknak hozzáférésük van a Vscan internetes portálhoz, beleértve az online hozzáférést a termék- és klinikai referencia anyagokhoz.