Logiq F8

A Logiq F8 ultrahang készülék elérhető áron kínál kiváló képminőséget több vizsgálati területen. A készüléket úgy tervezték, hogy javuljanak a munkafolyamatokat, ezáltal biztosítva Önnek nagyobb nyugalmat, valamint több lehetőséget a betegek iránti fokozott figyelemre. Ez a hatékony kombináció nagyban előresegíti a betegellátást.

 

Fókuszban a képminőség

A Logif F8 kivételes képminősége jelentős mértékben hozzásegíti a felhasználót a diagnózisalkotáshoz. A kép tisztasága lehetővé teszi a rendellenességek vagy a kisebb megbetegedések kimutatását. A továbbfejlesztett képkontraszt által könnyen megkülönböztethetőek a különböző szövettípusok. Az a képesség, hogy a kép egyszerre mutatja a felszíni és a mélyanatómiai struktúrákat, stabilabbá teszi a képet. A Logiq F8 egy megfizethető, ugyanakkor fejlett, nagy teljesítményű ultrahang diagnosztikai készülék, amely magában rejti a GE készülékek adottságait. A fejlett eszközök és intuitív protokollok révén az adatgyűjtés egyszerű, ugyanakkor az általános képminőség javított. A rendszer az alábbi jellemzőkkel bír:

 • Fázis inverziós harmonikus képalkotás
 • CrossXBeam*
 • Szemcsésségcsökkentő képalkotás

Az előrelátó funkciók fokozzák a térbeli és a kontrasztos képalkotást, valamint élesebben meghatározzák a határokat a kiemelkedő képtisztaság érdekében.

 

Megosztott szolgáltatások támogatása

A Logiq F8 megosztott szolgáltatás képességének köszönhetően a különböző betegellátási területek dolgozók egyetlen intuitív gépen képesek ábrázolni a különböző korú betegek, valamint a különböző klinikai területről származó, különböző méretű objektumokat. Használja a továbbfejlesztett alkalmazásokat és a vizsgálófejek széles választékát az alábbi területeken:

 • Has
 • Szülészet és nőgyógyászat
 • Kis szervek (Small Parts)
 • Ízületi
 • Vaszkuláris és perifériás vaszkuláris
 • Urológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Transzkraniális
 • Kardiológia

 

További adottságok

A készülék fejlett klinikai képességekkel rendelkezik, melyek kibővítik az alkalmazási lehetőségeket a gyakorlatban, úgymint: elasztográfia, automatikus IMT, 3D/4D, szöveti sebesség megjelenítés (TVI) és B-képdöntés. Egy rendszerben több különböző szakterület igényei elégülnek ki.

 

Gyors munkafolyamat

Az egyszerűen használható eszközöknek köszönhetően csökken a vizsgálati idő, valamint egységesülnek a vizsgálati jegyzőkönyvek és leletek. A szakszerűen optimalizált képbeállítások – úgymint az Automatikus Optimalizáció – segítenek egy gombnyomással beállítani a képminőséget, ugyanakkor a személyre szabható, egyszerűen megváltoztatható beállítások rugalmassá teszik a vizsgálati folyamatot. A várható eredmény: megnövekedett produktivitás, standardizált protokollok, valamint nagyobb hangsúly a betegen.

A vizsgálati asszisztens (Scan Assistant) egy testre szabható vizsgálati program, amely csökkenti a billentyűleütések számát, lerövidíti a vizsgálat idejét és fokozza a vizsgálatok közötti konzisztenciát.

A Logiq F8 érintőképernyős technológiával felszerelt készülék, amely segít csökkenteni a gombnyomások számát azáltal, hogy a releváns menük egy karnyújtásnyira megtalálhatóak.

 

A támogatási igények teljesítése

A GE továbbra is támogatja Önt oktató programok és online források biztosításával. Hozzáférést biztosít a termékkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos videókhoz, ezzel is megkönnyítve az új rendszerre való áttérést, illetve kielégítve a többlet információra irányuló igényeket.

A vizsgálati vezető (Scan Coach) egy olyan oktatási eszköz, amely az élő adatgyűjtés során alkalmazható. Megjeleníti a létfontosságú információkat, ezzel segítve a felhasználót a jobb beolvasási sík megtalálásában.

A Logiq F8 ultrahang diagnosztikai rendszer – három évnyi szolgáltatást magában foglalva – értéket és nyugalmat biztosít a kezdetektől. Ha szerviz igény merülne fel, a GE készen áll a probléma gyors megoldására, hogy minél előbb visszakapja készülékét.

 

F8--05

Vélemény, hozzászólás?